Nante Álláslehetőségek

Munkatársakat keresünk csapatunk bővítéséhez!

Szaküzleti eladó
Területi képviselő

Ezeket mondták munkatársaink

Zita
Eladó

,,Nagyon jól kijövünk a kollégákkal. Összedolgozunk, nincs széthúzás. A főnökség toleráns mindenben. A beosztást mi beszélhetjük meg, hogy ki mikor megy szabadnapra, szabadságra.

Jó az időbeosztás 8-17 ig. Pontos fizetés túlóra is fizetve van ha adódik. Ha hibázunk mindenki segít kijavítani és nem letorkollni.”

Szilvia
Eladó

,,Igazi jó hangulatban telnek a munkanapok örömmel jövök. Szívesen dolgozom. A vásárlókkal is kivételesen bánunk. Elbeszélgetünk velük és minden árut legjobb tudásunk szerint bemutatjuk.

Kedvesek vagyunk, hogy szívesen járjanak hozzánk. Nem különböztetünk meg munkást, főnököt. A vásárló az első.”

Andrea
Adminisztrátor

„Szakmai kihívásokkal teli, izgalmas, nem monoton munka. Tiszta, rendezett környezet. Segítőkész kollégák és igényes vevőkör. Stabil, megbízható munkahely. Közvetlen, jó hangulatú, fiatalos csapat. Kellemes munkahelyi légkör. Versenyképes fizetés. A munka nem túl stresszes. A betanítás és a munkaruha biztosított. Fizetik a túlórát.”

Amiben mi mások vagyunk:

😁👍 Bármilyen élethelyzetben számíthatsz a támogatásunkra

📖🔖 Átfogó betanulási programmal várunk

🤗 Folyamatos támogatást biztosítunk

📐 Ha elakadsz valamiben, együtt lépünk tovább

🗣 Bátran fordulhatsz problémáiddal, kérdéseiddel kollegáidhoz, vezetőidhez

🌟 Családias hangulat vár nálunk

👏 Munkáddal nagymértékben hozzájárulsz a cég pozitív megítéléséhez és sikeréhez

A Nante

A Nante Kft. már közel 20 éve foglalkozik világmárkák munkaruházati termékeinek és egyéni védőfelszereléseinek forgalmazásával és értékesítésével.
Legnagyobb stratégiai partnerünk a német Kübler vállalat. 

Több éves együttműködésünk eredménye, hogy jelenleg az általuk gyártott és forgalmazott termékek teljes körű, magyarországi képviseletével rendelkezünk.
A munka- és védőruházati valamint védőeszköz kínálatunkban további világmárkák is megtalálhatóak, mint például a Portwest, a Canis, a 3M, az UVEX, a Base, a Qualitex, az Ardon, a Malfini, a Coverguard, a Giblor’s, … stb.

A beszállítói hátterünk és termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy bármilyen iparági igénynek megfelelve tudunk ajánlani munkaruhákat, munkavédelmi lábbeliket, védőkesztyűket, maszkokat, légzésvédőket, védőszemüvegeket, sisakokat, arcvédőket, fültokokat, beülőket, testhevedereket és zuhanásgátlókat.

A Nante Kft. két kiskereskedelmi üzlettel valamint egy üzletkötővel is rendelkező nagykereskedelmi telephellyel rendelkezik, továbbá  webáruházat is működtet.

A Nante Kft. a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Jelentkezés, Kapcsolat

🏢 Cégnév: Nante Kft.
🗺️ Székhely: 2840 Oroszlány,
Mindszenti utca 8.


☎️ Telefonszámunk:
+36-34/560-316


E-mail címek:
✉️ nante@nante.hu – Önéletrajzod erre az e-mail címre küldheted.
✉️ info@nante.hu