Adatkezelés

Tisztelt Látogatónk! 

 

A Nante Kft. (székhelye: 2840 Oroszlány, Mindszenti u.8.,  cégjegyzékszáma: 11-09-006197, adószáma: 11475581-2-11, képviseli: Faragó Zoltánné, Faragó Zoltán) az Ön személyes adatainak kezelőjeként ezúton közöljük az alább részletezett, személyes adatok gyűjtéséről és a magánélet védelmének alapelveiről szóló információkat Önnel, mint a www.nante.hu illetve www.enante.hu honlapok felhasználójával valamint ügyfeleinkkel.

Nagyon fontos számunkra az Ön személyes adatainak védelme, ezért a jogviszonyainkat mindig az ennek megfelelően meghatározott alapelvek irányítják. A személyes adatok védelmének fenti alapelvei különösen az alábbiakat taglalják:

  • mely személyes adatait kezeljük
  • milyen céllal és hogyan kezeljük a személyes adatait, mi az adatkezelésünk jogalapja
  • kinek adhatók át az Ön személyes adatai
  • mennyi ideig kezeljük a személyes adatait
  • milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban.

Ha a szöveg bármely része magyarázatra szorul, vagy csak szeretne tanácsot kérni vagy egyeztetni a személyes adatai további kezeléséről, bármikor fordulhat hozzánk a következő e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Miért kérjük hozzájárulását személyes adatainak kezeléséhez?

Amint az Ön egészségét és testi épségét óvjuk magas minőségű egyéni védőeszközeinkkel és munkaruházati termékeinkkel úgy vigyázunk személyes adataira is az érvényes előírások szerint.

Személyes adatainak kezeléséhez az Ön jóváhagyása szükséges az alábbiak szerint:

  • Meg kell ismernünk az Ön elérhetőségét annak érdekében, hogy rendszeres tájékoztatást tudjunk küldeni új termékeinkről valamint híreket és javaslatokat az egyéni védőeszközökkel és azok használatával kapcsolatosan.
  • Szükséges az Ön hozzájárulása adatainak kezeléséhez. Nem pusztán azért, mert ez törvényi előírás, de hisszük, hogy ez a helyes magatartás és a partneri kapcsolat része is.
  • Biztos lehet benne, hogy személyes adatai nálunk biztonságban lesznek.

Személyes adatainak nyilvántartásunkból történő törlését bármikor kérheti a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött üzenetben.

 

A hatályos jogszabály itt érhető el: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1600679.EUP