Bemutatkozó

Mit lehet elmondania magáról egy munkaruházati cégnek?

 

Azt mondják, hogy az első benyomás mindennél fontosabb. Egyrészt azért, mert az első benyomásra csak egyszer kerülhet sor, másrészt pedig az első benyomás mindig afféle bevésődés is egyben, amit nagyon nehéz később felülírni. Pszichológiai kutatások százai bizonyították már azt is, hogy a formaruhák, egyenruhák és egységes képet mutató munkaruhák tiszteletet ébresztenek más emberekben. Így aztán kijelenthetjük, hogy a munkaruha sokkal fontosabb lehet, mint védelmi funkciót biztosító ruhadarabok és eszközök összessége. A kívülállók szemében tiszteletet parancsol, a kollégákban pedig erősíti az együvé tartozás érzését. A munkaruhát viselő alkalmazottak lojálisabbak a céghez. A munkavédelmi ruházatok és a munkavédelmi eszközök pedig a legmagasabb színvonalon képviselik a munkaruházati ágazatot.

A Nante Kft. azt tűzte ki céljául és fő küldetéséül, hogy hozzásegítse a vállalkozásokat és szervezeteket ahhoz, hogy az első benyomásból a maximumot hozzák ki maguknak, és hogy a munkatársaik és alkalmazottaik is elkötelezettként gondoljanak a munkahelyükre  – és természetesen az sem titkolt célunk, hogy segítsünk a sérülések megelőzésében.

A Nante Kft. rövid története időrendben

1997

Vállalkozásunk 1997 júliusában alakult. 

2006

Munkaruházattal foglalkozó első áruházunkat 2006 februárjában nyitottuk meg Oroszlányban.

2012

A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően 2012 októberében Tatabányán megnyitottuk második üzletünket.

2014

Kis csapatunk 2014-ben kiegészült egy üzletkötővel, aki elsősorban a Kübler cég termékeinek értékesítésével foglalkozik.

2017

2017 márciusában megnyitottuk a webáruházunkat is, ahol kedvező árakkal és minőségi termékekkel várjuk kedves, régi és új vásárlóinkat.

Üzleteinkben és üzletkötőnknél is szakszerű kiszolgálással és széles munkaruházati és munkavédelmi áruválasztékkal várjuk Önt. Nálunk megtalálhatóak a legegyszerűbb munkaruháktól kezdve a legspecifikusabb munkavédelmi eszközök is (Pl.: saválló védőruhák, hentes kötények, antisztatikus munkaruhák, kesztyűkvédőszemüvegek, köpenyek, láthatósági termékek). A széles munkaruházati választékunknak köszönhetően hozzájárulhatunk ahhoz is, hogy cégéről jó véleménnyel legyenek a partnerei.

Amennyiben szeretné logóztatni, feliratoztatni a nálunk vásárolt munkaruhákat, mi ezt is megoldjuk rövid határidővel, minőségi munkával, kedvező áron.

Akár személyesen, akár online szeretne vásárolni, örömmel állunk szolgálatára!
Szakértelemben a biztonság!